santjuliaderamis.cat

Alcaldia

Benvinguts a la nova web de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis!

Després de moltes setmanes de treball, us presentem la nova pàgina web de l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis, molt més senzilla i útil. Amb el nou disseny, creiem que tots els veïns i veïnes podran trobar més fàcilment tota la informació que necessiten i podran realitzar aquells tràmits que desitgin.

Per exemple, es pot consultar la guia del poble, amb la direcció i descripció d’espais com la Biblioteca municipal Neus Català o el Pavelló d’Esports, i informació sobre els subministradors de serveis bàsics o els transports públics. Sense oblidar l’apartat dedicat a la borsa de treball, que permet que qualsevol persona pugui inscriure’s des de l’ordinador, la tauleta o el mòbil.

Així mateix, la web posa a disposició de tots els usuaris informació sobre l’equip de govern, els grups de l’oposició o les actes dels plens municipals. I es pot consultar el POUM i el mapa urbanístic; les notícies de l’ajuntament i els actes programats a l’agenda.

Un dels apartats que creiem que us serà més útil serà la seu electrònica. Des de qualsevol indret del món i a través de l’ordinador, el mòbil o la tauleta, qualsevol veí podrà realitzar en línia tràmits com l’empadronament, l’entrega d’una instància, el cens d’un animal domèstic o la sol·licitud d’una obra major.

Uns canvis i una nova proposta de pàgina web que esperem que sigui més útil i pràctica per a tots els veïns i veïnes. I si teniu propostes o suggeriments, només ens els heu de fer arribar! Que segur que ens aniran molt bé per donar-vos cada dia un millor servei.

 

Marc Puigtió Rebollo
Alcalde de Sant Julià de Ramis