santjuliaderamis.cat

Sant Julià Educa. Curs 2021-2022

Sant Julià de Ramis aposta per l’Escola d’Idiomes amb PUNT DE PARTIDA

  • L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis tornarà a obrir aquest mes d’octubre la seva Escola d’Idiomes
  • Gestionada per l’empresa especialitzada Punt de Partida, s’hi impartiran classes d’anglès, francès i alemany

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis va aprovar un conveni de col·laboració amb l’empresa especialitzada Punt de Partida per a la implantació d’una escola d’idiomes al municipi. Donats els bons resultats, es continuarà els pròxims anys. Les classes del curs 2021/22 començaran el proper 1 d’octubre i les inscripcions ja estan obertes al web WWW.PUNTDEPARTIDA.CAT al correu reserves@puntdepartida.cat o bé per telèfon 872.21.49.12.

L’Ajuntament, amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge d’idiomes al municipi organitza aquests cursos. Punt de Partida ha implantat i gestiona l’Escola d’Idiomes i ofereix les classes a un preu reduït de 38 euros mensuals 2 classes a la setmana. Tots els alumes que comencin el curs a l’octubre tindran un mes de curs gratis.

“L’objectiu és fomentar l’aprenentatge d’idiomes i, també, garantir que els cursos siguin accessibles per a tothom”, explica el Regidor Pere Pujolràs.

La contractació del professorat i la gestió de les classes anirà a càrrec de Punt de Partida. Cada grup començarà a partir de 5 alumnes que faran dues classes a la setmana. Els grups es formaran tenint en compte els horaris triats i els coneixements de cada alumne, que Punt de Partida avaluarà amb la corresponent prova de nivell abans de començar les classes. Els cursos estaran oberts a alumnes des dels 3 anys fins a adults de qualsevol edat i nivell. Els que així ho desitgin podran optar als certificats reconeguts pel Marc Comú Europeu (A1, A2, B1, B2 i C1) examinant-se a Sant Julià de Ramis.

 

VINE A FER TEATRE A L’ESCOLA DE TEATRE DEL GIRONÈS

 

 

VINE A L’ESCOLA DE MÚSICA DEL GIRONÈS

 

PREINSCRIPCIÓ ACTIVITATS DIRIGIDES 2021/2022

Informació

Dates
Inici de les activitats: el dilluns 27 de setembre de 2021

Activitats
Ioga, mix training, spinning, tonificació, zumba kids, zumba i activitat terapèutica per gent gran.
Seguirem la normativa COVID-19 de prevenció i higiene que marca el Departament de salut i la Generalitat de Catalunya.
En la inscripció s’haurà de seleccionar el nombre de sessions setmanals. Les sessions podran ser flexibles en activitats i dies segons la teva disponibilitat i/o necessitat.

Més informació i inscripcions a https://www.totunmon.com/?id=10004113