santjuliaderamis.cat

Explica’m què et passa: Servei municipal d’atenció psicològica per a totes les edats

25 de març de 2021

Aquest mes de març arrenca la primera fase del programa EXPLICA’M QUÈ ET PASSA a l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis. És un servei d’atenció psicològica municipal coordinat per un equip de professionals. La iniciativa té per objectiu afegir aquest programa al menú de serveis municipals vinculats a les àrees de salut i serveis socials.
Adreçat a tots els col•lectius d’edat s’ofereix de forma confidencial i gratuïta i atén casos individuals i situacions familiars que requereixen necessitat de consulta psicològica.

El servei és de recepció de necessitats d’atenció per malestar emocional i d’orientació psicològica; vol donar suport i acompanyament a persones que per simptomatologia no requereixin d’atenció especialitzada i que el servei municipal pugui atendre. El servei vol poder oferir opcions o possibilitats que l’usuari abans no hagi pogut tenir en compte.

El servei s’entén a nivell comunitari, a escala preventiva i de treball en xarxa per millorar la salut i la qualitat de vida i s’engega en un context de necessitats creixents d’atenció psicològica i de facilitar eines de gestió emocional.

L’equip és coordinat per professionals de Jubilus, entitat que treballa en l’atenció a les persones en projectes d’àmbit municipal des de l’any 2006.

Les visites són concertades i cal demanar cita prèvia al tel. 872 98 15 68 o a través de l’adreça electrònica atenciopsicologica@santjuliaderamis.cat